Vårmeny
Denna meny börjar serveras från v. 12 eller 13.
Inriktningen är svenska klassiker & smaker. I köket följer vi årstidernas skiftningar och använder oss gärna av vad vår odling i trädgården har att erbjuda. Vi lagar all mat från grunden samt picklar & syltar. Målet är att använda alla råvaror till fullo & ha så lite matsvinn som möjligt. Vilket vi lyckas bra med.
- Varmrökt Lax245:-Serveras med sauterad potatis, grillad grön sparris, brynt smörsås, friterad kapris, citronbåt & dill.
- Slottsträdgårdens Korv179:-Lättrökt fläskkorv med kronärtskocka, ost, chili & gräslök.
Serveras med potatismos, surkål & trädgårdens spetsade senap.
- Trädgårdstallrik med burrata159:-En klimatsmart rätt som tillagas på lokala grönsaker med överskott just nu. Serveras med burrata, basilikaolja, rostad mandel & hembakat örtigt surdegsbröd.
- Vegansk Kronärtskockssallad195:-Blandad sallad med marinerade smörbönor, grillad kronärtskocka, polkabeta & torkade lingon.
- Äggakauga175:-Klassisk skånsk äggkaka med lingon och stekt fläsk.
- Räksmörgås175:-Vår populära smörgås på ljust surdegsbröd med räkor, ägg, majonnäs, gurka, dill & citronbåt.
- Smörrebröd1st 85:- 2st 155:-Rågbrödsmörgåsar med olika smarriga toppingar. Det finns alltid fisk, kött, ost och veganska alternativ.